Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Тия са с диоди като на Ауди R8,А5 и новата А4, ама ми се струва, че ще изглеждат много яко, вижте на Ферариста, сам си ги е правил и на тъмно са супер, а така вградени сигурно ще са още по яки!!!
    Не знам. Аз малко съм резервиран към това да приличам на audi или на bmw. Ако ги нямаше тези диоди и дългите бяха кръгъл фар.... абе ше мисля още и ще видим. Може и да се обзаведа на края с едни такива.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Не знам. Аз малко съм резервиран към това да приличам на audi или на bmw. Ако ги нямаше тези диоди и дългите бяха кръгъл фар.... абе ше мисля още и ще видим. Може и да се обзаведа на края с едни такива.
      Ще потърся повечко информация за тях и ще намеря и снимки като са на кола и светнати, за да придобием по ясна представа как изглежда, пък ако е хубаво, защо не???

Comment

Е те тия черните ме утепаа... http://kotisivukone.fi/files/autoima...6_devil._s.jpg
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
          еи така ги прави Иво
          Браво ве браточки евалла, тва верно след потъмняването фара изглежда по съвсем различен начин машшалла

Иво скоро ще идвам в Софето и май ще ти се наложи и мен поокрасиш а..?
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Е те тия черните ме утепаа... http://kotisivukone.fi/files/autoima...6_devil._s.jpg
            Убави са бе и двата модела ама искам да видя снимка като са монтирани на кола, а чичко Гугъл нищо не дава като резултат.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ихаааа, ще стане Audi
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

бе май по-важно е как ще светят вечер
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Има човек който може да ги достави тези фарове http://kotisivukone.fi/files/autoima...6_devil._s.jpg и ако сме повече хора ще се направи отстъпка за доставката.Само че му трябват сериозни хора.Званете ми на 0895 68 10 56.Фаровте са около 350 евро,за комплект.
                  Last edited by bibulse; d.m.y г., 19:04.

Comment

Има човек който може да ги достави тези фарове и ако сме повече хора ще се направи отстъпка за доставката.Само че му трябват сериозни хора.Званете ми на 0895 68 10 56.Фаровте са около 350 евро,за комплект.

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                      Браво ве браточки евалла, тва верно след потъмняването фара изглежда по съвсем различен начин машшалла

Иво скоро ще идвам в Софето и май ще ти се наложи и мен поокрасиш а..?
                      ее добре колега...само тяя да съм свободен и няма проблем
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Братле ти как ги боядисваш...режеш ли фара и после как го лепиш? След интервенцията конденз имаш ли вътре в самият фар?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

чрез разглобаване,умазване здраво със силикон и няма кондензи

Comment

дайте да не си говорим глупости оригиналния фар на ГТА си е ... а това с почернянето е един компромисен вариант който според мен е доста сполучлив

Comment

има ли някой в Бургас който да прави така фаровете почернени като ludkanar, оригиналните ГТА са си брадва, а тези на колегата както ги е направил са си реплика и ми харесват, евала колега
                              сега и аз ще трябва да търся из Бургаско дали може някои да ми ги направи тази услуга, естественно че ще се заплати предоволно

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                                има ли някой в Бургас който да прави така фаровете почернени като ludkanar, оригиналните ГТА са си брадва, а тези на колегата както ги е направил са си реплика и ми харесват, евала колега
                                сега и аз ще трябва да търся из Бургаско дали може някои да ми ги направи тази услуга, естественно че ще се заплати предоволно
                                незнам колега за вашия край досега никой нее казвал,дано намериш щом си решил да ги правиш така

Comment

Working...
                                X